Политика за анулиране на резервация

На основание чл. 50 от ЗЗП купувач, който има качеството на потребител по смисъла на ЗЗП в срок не по-късно от 24 часа преди записаният час за урок има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже или промени датата и часът на заплатения урок при следните условия:

Потребителят предварително писмено да информира Арт енд Шок ООД чрез изпращане на имейл до contact@artandshock.com. Необходимо е потребителят задължително да посочи имената, с които е направил резервация и банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена. Сумата ще бъде върната в срок от 5 работни дни или на място на адрес: гр. София; ул. Братя Миладинови 15

Отменянето/преместването на вече резервиран урок може да става в срок от максимум 24 часа преди запазения час. Ако Потребителят се обади по-късно от този срок – сумата НЕ СЕ възстановява.
Отменянето/преместването на вече резервиран урок може да става само по мейл. В противен случай сумата не се възстановява.
Ако Потребителят не се появи на урок и не е информирал екипа на Арт енд Шок ООД предварително – сумата за урока НЕ СЕ възстановява.